IK SKIN PERFECTION

Pagina

 

IK heb heel bewust voor IK SKIN PERFECTION gekozen omdat ze mijn passie delen; “pure en natuurlijke ingrediënten, gezondheid en liefde voor de huid.”

Jouw huid is het grootste orgaan van je lichaam en verdient speciale aandacht.

JUST SAY NO……

Mooi oud worden…… Dat is onze wens! Daarom zeggen wij “nee” tegen huidonvriendelijke ingrediënten, geur- en kleurstoffen. Wist je dat veel kleurmatige, belastende stoffen in huidverzorgingsproducten er juist voor kunnen zorgen dat onze huid sneller veroudert?

Om een gezonde huid te krijgen en te behouden moet de huid kunnen ademen en niet belast worden met synthetische stoffen en allergenen. Daarom gebruikt IK 100% pure, organische ingrediënten die worden geselecteerd op basis van hun specifieke werking en resultaat voor de huid.

100% natuurlijke ingrediënten en geen “gekke” toevoegingen. Alle producten van IK zijn voorzien van het NO- label en bevatten geen parabenen, sulfaten, minerale olien, paraffine, geur- en kleurstoffen. Deze bewuste keuze van de klinisch bewezen, natuurlijke werkstoffen in hoge dosering -groene cosmeceuticals- maakt IK zacht en daadkrachtig voor de huid.

 

DOORBRAAK IN COSMETICA… mooi en gezond oud worden.

Heb jij weleens nagedacht over de oorsprong van jouw cosmetica? Over welke ingrediënten jij iedere ochtend en avond aanbrengt op je huid? Bij veel cosmeticagebruikers is het helaas nauwelijks bekend dat veel verzorgende producten “belastende” en “irriterende” stoffen bevatten die slecht zijn voor de huid en mogelijk zelfs voor onze gezondheid. Gelukkig wordt de oorsprong van cosmetica steeds belangrijker. Steeds meer mensen willen weten wat de werking is van deze ingrediënten en wat ze doen met de huid.

 

COMECEUTICALS

Wat onderscheidt IK SKIN PERFECTION van reguliere cosmetica? Door onder andere de hoge dosering werkstoffenen lagere PH-waarden, werken cosmeceuticals veel dieper door in de huid. Hierdoor zitten cosmeceuticals tegen de medische grens aan. Reguliere cosmetica beperken zich tot de bovenste dode huidlaag en hebben slechts een verzorgend karakter. Door de hoge dosering werkstoffen zorgen cosmeceuticals voor een intensieve huidverbetering. Ook worden verschillende huidaandoeningen zoals acne, rosacea en pigmentaties dieper in de huid aangepakt, daar waar de oorzaak zich bevindt. Zo verbetert de huidstructuur, worden huidirritaties verminderd en ziet de huid er weer stralend en gezond uit